Saturday 5 October 2013

MeMeMe Drama Eyes look and review

Hey everyone! This post will be mostly in Slovene, because a Slovene online shop Mojadrogerija.si sent me products for a review. I will do a recap of my opinion on the MeMeMe Eyeshadow quad at the very end of the post, so if you are interested in it, scroll down. I am also posting my very first pictures of my eyelook. Even though I adore eyeshadows and use them every day and like bold eye make up looks, I do not think I have the skills for taking photos of it nor a camera that could handle the details. So I practised and practised and as I learn, hopefully, the pictures will get better (and I'll get a new camera eventually). ;)
-------------------------
Živjo! Tokratna ocena bo kar v slovenščini, saj mi je izdelke v oceno poslala slovenska spletna trgovina. Gotovo jo poznate, Mojadrogerija.si, jaz sem jo pogosto obiskala zaradi moje dolge WL Sleek paletk, ki jih trgovina prodaja. ;) Tokrat me je Anja kontaktirala s super idejo sodelovanja in pridružila sem se skupinici ocenjevalk izdelkov. Paket je izredno hitro prišel, kar sem štela v velik plus predvsem zaradi izredno omejenega časa v Ljubljani, tako da sem ga že odnesla v oceno sem v Bratislavo. Takole so bile videti dobrote v paketku:


In takole je videti današnja zvezda ocene: MeMeME Eye Inspire Baked Eyeshadow, četvorček št. 1, ki se imenuje Drama Eyes.  Embalaža je simpatična, preprosta, a ne cenena. V plus ji štejem, da se dobro zapira, vendar ni treba polomiti nohtov, da bi jo odprla. 



Eye Inspire Baked Eyeshadow četvorčki so na voljo v Moji drogeriji v petih odtenkih, izbrala sem si modro kombinacijo, ker sem zadnje čase precej obsedena z modrimi odtenki in senčili in ker je modra senčka v paleti zgledala perfektno. MeMeMe senčil še nisem preizkusila (slišim pa vsakič Agenta Smitha v glavi, ko pomislim nanje. Se še kdo spomni prizora iz Matrice? :)), tako da sem sploh hotela stesitrati kvaliteto. Takole so videti swatchi na roki, na podlagi  za senčila in črnem kremnem senčilu. 

 Za prikaz res čudovitega shimmerja senčil.

S tem swatchem sploh nisem zadovoljna, vendar je najboljši, kar sem jih slikala. Swatch na sami spletni strani je VELIKO boljši in točen!
 
Na črni podlagi senčila dobijo metalik finiš in sploh modra in srebrna res zasijeta. 

Ker sem hotela intenzivno modro, sem look ustvarila na črni podlagi, za prvega sem uporabila vsa senčila iz četvorčka. Z njimi lahko ustvariš res inteziven moder smokey eyes in moder odtenek je res čudovit. Moje fotografije ga rahlo sperejo, prav tako se slabše vidi srebrna v kotičkih očesa in na spodnji liniji trepalnic, vendar je tam.



Modro senčilo sem uporabila na celi veki, v pregib dala črnomodro bleščičasto senčilo in v zunanji V del črno senčilo. Srebrna je v kotičkih očesa in na spodnji liniji trepalnic. 

Pigmentacija modre, srebrne in črnomodre bleščičaste senčke me je navdušila, saj je res odlična. Nobenega truda ni treba vložiti v nanos in celo fall out je minimalen. Edino črna četrtinka četvorčka je slabše pigmentirana v primerjavi z ostalimi tremi. Ni najslabše pigmentirana črna, kar sem jih v življenju preizkusila, vendar gotovo tudi ne najbolje. Sama jo bom uporabljala takrat ko ne bom želela intenzivne črne oz. ko bom hotela manj kontrasta med črno in modro barvo. Sicer pa imam v zbirki precej črnih, ki so super pigmentirane, tako da za tole gotovo ne bom jokala, zame je bilo veliko pomembneje da sta modra in srebrna dobro pigmentirani in četvorček ni razočaral.

Potem sem dodala še malce svetlo modre. Na moder del vek sem dodala svetlo modro bleščičasto senčilo, vendar se precej slabo vidi na slikah. Na spodnjo linijo trepalnic pa sem nanesla turkizno moder eyeliner. 



MeMeMe četvorček je krasna prva izkušnja s to znamko, modro senčilo je odlično pigmentirano, prav tako srebrno (ta sem si najbolj želela), hkrati pa se zelo lahko nanašata. Črno senčilo v četvorčku je slabše pigmentirano, za posebno intenzivno črn look ne bo, bo pa super za nežnejši črn nanos, ki ga npr. Lisa Eldridge svetuje predvsem tistim z majhnimi očmi. :) Tako da dobite izredno kvaliteten izdelek, s štirimi zelo kompatibilnimi senčili za zgolj 7,87€, saj so trenutno MeMeMe četvorčki v akciji! To v bistvu pomeni, da stane en odtenek v četvorčku manj kot dva evra, kar je več kot odlična cena.

Ste že preizkusili kakšne MeMeMe izdelke? Lahko kaj priporočite? 

Hvala za ogled in komentarje! :) 

------
 So, in case you are interested in my opinion on the eyeshadow: I love this quad! The eyeshadows are nicely pigmented, only the black one could be better, I always want really true deep black from my black eyeshadow, this one is more suitable for softer black looks or for those with smaller eyes. Nevertheless, I wanted the blue and the silver most in this quad and they do not disappoint! If you are searching for a perfect dark blue smokey eyes set, I suggest you try the MeMeMe one. :)

*Product sent for reviewing purposes, you can read my disclosure here.

2 comments:

  1. Svidjaju mi se lookovi pogotovo prvi :) ja se u zadnje vrijeme nekako drzim mat sjenila, al nije ni ovaj quatro los za imat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, i ja u zadnje vrijeme najviše pravim MU looks sa mat sjenilom, Sleek paleta je fantastična. :) Ali jih nemam dovoljno u stashu, več tražim nove. :D ;)

      Delete