Thursday 5 December 2013

NYX lipliner pencil in Plush Red (813) / NYX svinčnik za ustnice, odt. Plush Red

Hello guys! This is again a review I am making for slovene online cosmetics shop Mojadrogerija.si, that is why it will be in Slovene language. Nevertheless, I know NYX has a lot of fans out there and Plush Red is an amazing lipliner pencil, so check the photos out. :)

-------------------------------------------

Pozdravljene, dame moje! :)

Današnja ocena za spletno trgovino mojadrogerija.si bo na oder postavila NYX izdelek za ustnice, kar je zame prišlo kot naročeno, saj sem že nekaj mesecev v obdobju, ko me najbolj privlačijo šminke, liplinerji in vse ostalo kar pride zraven mejkapa za ustnice. Tako da bo denarnica spet pela, saj je Anja, kot ste verjetno že ugotovile, za Mojo drogerijo zrihtala NYX mat šminke in njihove butter lipglosse (ki so dovolj obarvani za moj okus!) in me hudo hudo mikajo. :D Kakorkoli že ... v oceno sem dobila svinčnik za ustnice, izbrala sem si odtenek Plush Red, ker sem fan rdečkov in sem zelo zadovoljna s svojo odločitvijo, barva je čudovita. 


Moja naravna barva ustnic in potem seveda s svinčnikom. Je še kateri povečana slika ustnic blazno bizarna stvar?


Na koncu sem naredila še primerjavo z nekaterimi svinčniki, ki jih imam, da vidite približno, kam na barvni lestvici rdečk Plush Red spada, in zraven dodala še svinčnika v naravnejših odtenkih (od leve proti desni Revlon Wine, MUA Brooding Plum, Max Factor Red Rush, NYX Plush Red, Bourjois Enjoleuse, Catrice Lost in the Rose Wood). 



Barva se mi zdi fantastična. Ni tista močna ferrari rdeča, rožnata v njej jo ublaži na zelo zelo nosljivo rdečo barvo. Še vedno izstopa, ampak ne preveč. Svinčnik sem nosila samostojno in obdržal se je več ur, brez problema. Na kozarcu pusti zelo rahlo sled, na ustnicah je prijeten, ne pusti preveč suh občutek (nekaj ga sicer je, ker je pač svinčnik za ustnice in naj bi bil obstojen). Je dobro pigmentiran, nanos ni težaven. Mislim da mi je na koncu zdržal na ustnicah cirka 4 ure, ob pitju, kar se mi zdi zelo spodobno. Ker pa je to svinčnik, ne zbledi enakomerno, na mojih ustnicah vsi svinčnik zbledijo na notranji strani, na zunanji pa ne, tako da je treba biti malce bolj pozorna na popravke, da se opravijo pravočasno. :) Nosila ga bom najbrž kar samostojno, saj izpade kot krasna mat šminka, barva mi je res všeč. 

NYX Slim Lip Pencil svinčniki so na voljo v Moji Drogeriji za 3,12€, cena se mi zdi več kot ugodna, izbira barv je dobra, čeprav pogrešam več rdečk. Plush Red je krasna barva, tako da če imate rade tovrstne barve, jo lahko zgolj priporočam. :) 


Uporabljate svinčnike za ustnice tudi samostojno ali zgolj kot podlago za šminko?

Hvala za branje in komentiranje!

*Product sent for reviewing purposes, you can read my disclosure here.

4 comments:

  1. Lijepa je boja i super ti stoji :) Nisam jos nyx probala la nadam se da hocu u buducnosti :) a olovke za usne upotrebljavam i ispod ruza i samostalno ovisi kako koju :)

    ReplyDelete
  2. Shadow Creation is the process to change the color of an image or video..Shadow Creation It means correcting the lighting, white color balance, red or blue color balance, so that the image looks more clear or natural

    ReplyDelete