Sunday 27 October 2013

Looks with Sleek i-Divine Ultra Mattes v2 Darks Palette

Hey guys! This is the last part of my reviews from the package I received in September in Slovene. I am trying to come up with a few looks using Sleek Mattes v2 Darks palette, a perfection of a palette, really, I adore it and use it all the time. I won't be too chatty about it, I'm sure you know it already, so just a few looks I did with the colours. :)
---------------

Živjo!

Še zadnja ocena dobrot iz septembrskega paketa. :) Sleek paleto Ultra Mattes v2 Darks sem si želela že precej časa, ker mi resno primanjkuje mat senčil in ker obožujem barve, ki so v njej. Ko mi je Anja iz mojadrogerija.si spletne trgovine prijazno ponudila možnost ugodnejšega nakupa Sleek paletk, sem tako končno dobila dober izgovor za nakup. :) In tega ne obžalujem, saj gre za perfektno paleto, presegla je vsa moja pričakovanja. Odkar jo imam, jo uporabljam nekajkrat tedensko in se je ne morem naveličati. 
 

Paleta je po velikosti enaka kot MUA paletke, je pa precej lepša, vsaj za moj okus, saj je povsem črna in mat. Notri je zelo spodobno ogledalo, ki mi pride zelo prav (v sobi namreč nimam velikega ogledala), zraven je še aplikator, katerega pa ne uporabljam. Edini minus embalaže je izredno težko odpiranje, jaz jo odpiram kar s staro pinceto. 

 Barve senčk je lightbox malce spral, v bistvu so intenzivnejše, sploh zgornje modre in vijolične.
Še dodaten plus: senčke imajo imena, niso samo "tista tretja zgoraj levo v paleti". :)

Izglede, ki vam jih bom pokazala, sem naredila s skorajda vsemi senčili v paletki. Oba dnevna, bolj subtilna z Maple, Flesh, Paper bag in Villain. Zelenega s Fern in Villain. Modrega z Orbit, Ink in Highness. Pri vseh uporabljam Pillow talk za blendanje in včasih tudi Dune. Thunder sem prav tako že uporabila, vendar tistega mejkapa nisem poslikala, ker je bila svetloba zelo slaba.

Prvi look, ena fotka je bila uspešna, uporabla sem Paper Bag, Flesh, in Villain senčke.
 
 Drugi look, tokrat sem namesto Paper bag uporabila Maple, oči sem poudarila z bakreno barvico (Kiko).


No, naslednji look mi je bil seveda noro všeč, ker obožujem Orbit odtenek. Skombinirala sem ga z Ink in Highness, oči čisto rahlo obrobila s teal barvico (prav tako Kiko).



O zeleni sem brala, da je lahko muhasta, meni se ni zdela, Fern je izredno lepo pigmentirana in popoln odtenek zelene. Kombinirala sem jo z Villain senčko in MACovo Cranberry za posvetlitev pregiba, kar se na fotkah itak ne vidi, so malce slabše kot bi si želela. 



Kot vidite, preizkušam mnogo svetlob in kotov, in se nekako poskušam naučiti najboljše pozicije za fotkanje oči in vek. :) Upam, da so vam izgledi všeč. Če ste ljubiteljice mat senčil, mislim, da je ta paletka obvezen material v vaši zbirki. V Moji Drogeriji jo lahko dobite 11,92€, kar je za 12 kvalitetnih senčil res ugodna cena, 1 evro na senčilo. Zdi se mi več kot vredna denarja, saj gre za izredno uravnoteženo paleto, z barvami za vsakdanji izgled in temnimi, res super barvami za malce več eksperimentiranja. Skratka, priporočam!

Poznate Sleek paletke? Imate kakšno, katera je vaša najljubša?

Hvala za branje in komentiranje!

4 comments:

  1. Jaz tudi obožujem to paleto, ta in Vintage Romance sta mi od Sleek najljubši. Tretji look, ki si ga naredila, mi je najlepši. :)

    ReplyDelete
  2. Plavi look je najbolji :D A ta paleta mi je na wishlisti :D mislim da se puno toga zanimljivog moze napravit s njom

    ReplyDelete
  3. krasno si se namazala, favorit mi je plavo-ljubičasto kombinacija :D
    imam ovu paletu već neko vrijeme i sram me iti reći nisam je pošteno niti swatchala :(

    ReplyDelete